۲۰ نکات کلیدی برای نگهداری بهداشت نان

طرز تهیه نان آلمانی در خانه - نون رسون
طرز تهیه نان آلمانی در خانه
بهمن ۱۱, ۱۳۹۶
نون مهربون
خرداد ۱۴, ۱۳۹۷

۱-چیدن نان های داغ بر روی هم،کپک زدگی را تسریع، فساد زدگی را تسهیل و ضایعات نان را تشدید می کند.

۲-قبل از سرد شدن کامل نان ها، آن ها را نباید دسته کرد. نان سرد شده را نیز باید در پلاستیک در بسته گذاشت.

۳-حرارت نان باعث کپک زدگی زود رس آن می گردد. از دسته کردن نان داغ می باید جدا پرهیز نمود.

۴-نان خوب مستلزم داشتن آرد با کیفیت، نانوای خوب و نگهداری صحیح است.

۵-همان گونه که بعضی از برنج ها پخت خوبی ندارند، آرد نا مرغوب نیز پخت خوبی نخواهد داشت.

۶-دادن نان کپک زده به گاو ها مضر و سرطان زا است. در ضمن موجب آلوده شدن شیر آن ها می شود.

۷-در ایجاد ضایعات نان، مردم ۲۰ در صد، نانوایان ۳۰ در صد و آرد مصرفی ۵۰ در صد تاثیر گذارند.

۸-خرید نان ما زاد بر نیاز روزانه، یکی از علل افزایش ضایعات نان است. بایستی از خرید نان اضافی خود داری نمود.

۹-از خوردن نان سبوس دار در وعده های غذای خود غافل نشوید؛ مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ در صد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد.

۱۰-خوردن نان سبوس دار مانع از جذب سریع قند و چربی در خون می گردد.

۱۱-نان های تیره (حاوی سبوس بیشتر) ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان های سفید و روشن دارند.

۱۲-قرار دادن نان در یخچال، کهنه شدن نان را تسریع می نماید.

۱۳-انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن، باعث تغییر حالت ظاهری، کهنه شدگی زود رس ،تسریع در کپک زدگی، تشدید ضایعات و ایجاد بیماری گوارشی می گردد.

۱۴-قبل ازسرد شدن کامل، نباید نان را دسته کرد. نان سرد شده را نیز باید در سفره در بسته نگهداری نمود.

۱۵-هنگام خرید نان حتما یک سفره پارچه ای یا پلاستیکی به همراه داشت.

۱۶-نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع تر و ماندگار تر خواهد بود.

۱۷-هرچه سبوس آرد بیشتر، ارزش غذایی آن نیز افزون تر و هر چه سبوس آرد کمتر، ارزش غذایی آن نیز کمتر و کیفیت نان نیز پایین تر خواهد بود.

۱۸-بین حرارت، رطوبت و کپک زدگی رابطه مستقیم وجود دارد؛ در نتیجه نان هایی که به صورت داغ بر روی هم دسته شوند، محیط مناسبی را برای فساد میکروبی و کپک زدگی فراهم می سازد.

۱۹-آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث تولید نان های سفت و بد هضم خواهد شد.

۲۰-نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده، نانوایش ماهر و مصرف کننده آن واقف به اصول نگهداری صحیح باشد.

 

ما را در تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید.

 

احمد رضا شمیمی
احمد رضا شمیمی
نون رسون اولین استارتاپ نان فانتزی در ایران می باشد که بصورت پایلوت در کرج آغاز به کار نموده است و تا چند وقت دیگر شما تهرانی ها هم می توانید از سرویس نون رسون استفاده نمایید. در صورتی که هر انتقاد و پیشنهادی داشتید با من از طریق ایمیل hello@noonreson.ir در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *