طرز تهیه خمیر نان باگت

تارت- نون رسون - سفارش آنلاین نان های حجیم و نیمه حجیم
طرز تهیه خمیر تارت شیرین
مرداد ۲۴, ۱۳۹۶
متولدایران- نون رسون - سفارش آنلاین نان های حجیم و نیمه حجیم
نون رسون متولدایران است
مرداد ۲۸, ۱۳۹۶
باگت - نون رسون - سفارش آنلاین نان های حجیم و نیمه حجیم

باگت - نون رسون - سفارش آنلاین نان های حجیم و نیمه حجیم

باگت نان باریک پهن فرانسوی است که معمولاً با استفاده از خمیر پایه نازک (خمیر، هرچند بدون شکل، توسط قانون فرانسه تعریف شده) پخته می‌شود. پهنای آن و پوسته ترد آن نیز قابل تشخیص است.

مواد لازم (برای ۴ نفر)

خمیر مایه : ۳قاشق چای خوری

نمک : کمی

شکر : ۱ قاشق چای خوری

کره : ۳۰ گرم

آب گرم : ۱/۲ پیمانه

شیر : ۱/۲ پیمانه

آرد : ۲.۵ پیمانه


طرز تهیه نان باگت :

۱- فر را با حرارت ٢٢٠ درجه سانتیگراد و یا ۴۴٠ درجه فارنهایت روشن کنید. ظرفی را از آب گرم پر کرده و در قسمت پایین فر گذاشته تا هوای داخل فر مرطوب باشد.

۲- خمیرمایه و شکر رو با آب گرم در ظرفی بریزید وترکیب کنید .به مدت ۱۵ دقیقه در جای گرم قرار داده تا عمل کند.

۳- آرد ، نمک ، کره نرم شده را در ظرفی جدا بریزید و با دست مخلوط و ورز دهید.

۴- سپس خمیر مایه را با شیر به ترکیب آرد اضافه و به مدت ١۵ دقیقه خمیررا با هم مخلوط کنید. تا خمیری صاف و یکدست شود.روی خمیر را پوشانده و به مدت ١ ساعت استراحت دهید.تا حجم خمیر دو برابر شود.

۵- روی سطح کار را کمی آرد پاشی کرده و خمیر را پس از کمی ورز دادن به ۴ قسمت تقسیم کنید.

۶- به شکل دلخواه فرم داده و روی کاغذ پوستی درون سینی با فاصله قرار دهیدو روی خمیرها را با چاقوی کمی چرب شده چند برش بزنید.

۷- سپس در فر به مدت ١۵-٢٠ دقیقه قرار داده تا نان پخته وروی آن طلایی شود.

 

برای صرف جویی تو وقتت همین حالا برای سفارش نان باگت و خوشمزه گوشیتو بردار و تو نون رسون ثبتش کن تا خیلی زود تحویلش بگیری و لذت ببری

سفارش آنلاین نان های حجیم و نیمه حجیم در کرج (مناطق عظیمیه – جهانشهر – گوهردشت – باغستان – مهرویلا)

احمد رضا شمیمی
احمد رضا شمیمی
نون رسون اولین استارتاپ نان فانتزی در ایران می باشد که بصورت پایلوت در کرج آغاز به کار نموده است و تا چند وقت دیگر شما تهرانی ها هم می توانید از سرویس نون رسون استفاده نمایید. در صورتی که هر انتقاد و پیشنهادی داشتید با من از طریق ایمیل hello@noonreson.ir در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *